Köpenyek

Megkötős lapköpeny

A lapköpeny alapszíne fehér, köpenyanyagból készült, így nagyon strapabíró, mégis kényelmes viselet. Az oldalt található 2-2 db kötő segítségével a lapköpeny bősége szabályozható, a kötőket többféle módon is meg lehet kötni (a két azonos oldalon lévőket oldalt, vagy a hátoldalon lévőket elől, a köpeny alatt, az első oldalon lévőket pedig hátravezetve, hátul).

A lapköpeny mintás zsebbel is rendelhető, több tucat minta választható zsebmintának, ez esetben a kötők is a mintás anyagból készülnek.

Ajánljuk szobalányoknak, takarító szolgáltatóknak, de tökéletesen funkcionálhat fodrászoknak, kozmetikusoknak (praktikus a nagy zsebek és a könnyű fel- és levétel miatt), vagy akár otthoni sütéshez, főzéshez kötényként is megállja a helyét.

További információ, ár: ITT

Elza lapköpeny -  belebújós köpeny

  • Anyagösszetétel: 100% pamut
  • V-nyakkivágás
  • két nagy zseb
  • széles gumi a köpeny hátsó derékpántjában ⇒ karcsúsított fazon
  • kényelmes és csinos viselet egyszerre
  • belebújós

Elza lapköpenyünk kifejezetten csinos, mégis nagyon kényelmes viselet a vékony, 100% pamut anyaga és laza, mégis alakformáló szabása miatt, ujjatlan tunika hatását kelti. A vékony, minőségi pamutanyagnak köszönhetően a nyári melegben is a lehető legkényelmesebb megoldás azok számára is, akiknek kötelező köpenyt viselniük munkavégzésük során, hiszen aláöltözettel sem okoz izzadást, túlzott meleg érzést.

A derékrész két oldalt össze van varrva, így a lapköpeny belebújós, hátul széles gumival van összehúzva a derékpánt, így kiemeli a derekat, ezzel csinossá téve a Hedit első belebújós lapköpenyét.

A köpeny nem csak esztétikus, hanem nagyon praktikus is, hiszen könnyen fel- és levehető, ráadásul elől, a köpeny alján két hatalmas zseb található, így a munka közben használt eszközök biztonságos tárolása is megoldott.

További információ, ár: ITT