Logózás

Tunikákra, lapköpenyekre, pólókra vállalunk mintanyomást, logózást.

Elsősorban a megkötős, vászon tunikákra ajáljuk a mintanyomást, mert szabásának és nem rugalmas anyagának köszönhetően nagyon szépen nyomatható, szépen kifekszik az anyag és viszonylag "sok" hely van rajta, amin nagyobb minta is elfér. A lapköpeny ugyanebből kifolyólag jó választás lehet. Egyes tunika fazonok, mint például a Viktória és a Vera tunikák szűkítőkkel rendelkeznek elől és hátul is, így azokra csak kisebb mintát érdemes nyomtatni a szép végeredmény érdekében.

Amennyiben igénybe venné szolgáltatásunkat, kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot! Az ár függ a nyomtatni kívánt darabszámtól és a nyomat méretétől. Fontos megjegyezni, hogy nem minden anyagösszetételű textil alkalmas arra, hogy nyomtassanak rá, ha ez a kiválasztott anyagnál problémát jelent, az árajánlat kérésekor tájékoztatni fogjuk Önt!

Egyeztetés alapján grafikai tervezést, átalakítást is vállalunk, ha élne ezzel a szolgáltatással is, az árajánlat kérésekor kérem jelezze! Ha az elküldött grafikát bármilyen mértékben szerkeszteni kell (pl. nagyobb méretűre kell szerkeszteni), az is átalakításnak, így plusz szolgáltatásnak minősül.

Árajánlat kérése itt!