Termékek személyes megtekintése

Kétféle szolgáltatás közül is választhat a termékek személyes megtekintésére:

1. Helyszíntől függően lehetőség van arra, hogy kivigyük termékeinket bemutatóra és próbára! Budapesten és környékén, illetve Hatvanban és környékén szinte biztosan vállalni fogjuk, de minden csak egyeztetés kérdése! :) 

2. Mintacsomag rendelése, melynek ára levonásra kerül a rendelésből, ha eléri a min. 100.000 Ft-ot (ha minket választ, a mintacsomag összességében ingyenes). A termékeket kiküldjük megtekintésre, majd futár segítségével visszahozatjuk.

 

Személyes termékbemutató menete:

 1. Időpont és helyszín egyeztetése telefonon vagy e-mailben.
 2. A megbeszéltek szerint MINDEN rendelhető termékből (tunikák, nadrágok, lapköpenyek, papucsok, stb...) kiviszünk mintadarabokat, melyeket a dolgozók akár fel is próbálhatnak.
 3. Elérhetőségek, számlázási adatok és a rendelés teljesítésének időpontjának egyeztetése.
 4. A felvett rendelést és a számlát a megadott e-mail címre elküldjük.
 5. A megbeszélt teljesítési határidőig jelentkezünk, amint a rendelés elkészült, és újra időpontot egyeztetünk a termékek kiszállítására.
 6. Rendelés kézbesítése. Ha bármelyik termék valakinek mégsem megfelelő, természetesen lehetőség van a cserére.

Amennyiben érdekelné Önöket a személyes rendelésfelvétel lehetősége, vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Mintacsomag rendelése:

Mintacsomagot a webshopunkon keresztül lehet rendelni, itt!

A mintacsomaggal az a célunk, hogy megkönnyítsük a webshopon történő vásárlást azok számára, akik nagyobb mennyiségben szeretnének munkaruhát rendelni, de a távolság miatt nem áll módunkban elmenni Önökhöz személyesen.  

Akkor ajánljuk a szolgáltatásunk megrendelését, ha:

 • intézmény, cég nevére szeretne nagyobb mennyiségben munkaruhát vásárolni
 • szeretné személyesen megtekinteni a termékeinket
 • nincs lehetősége személyesen eljönni hozzánk

Amennyiben a mintacsomag rendelése után minket választ és intézmény szinten rendelést ad le webshopunkban, a mintacsomag ára levásárolható lesz (levonjuk a rendelés végösszegéből), amennyiben a rendelés végösszege eléri a bruttó 100.000 Ft-ot! 

Fontos tudnivalók a mintacsomagról:

 • a termékeket ugyanolyan állapotban kérjük visszaküldeni, mint amilyenben megkapta őket (ne távolítsa el a címkét, tisztán és összehajtva tegye a dobozba a termékeket). Ha valamelyik termék megsérül vagy összekoszolódik, kérjük, ne mossa ki a terméket, hanem jelezze nekünk a csomag visszaküldésekor!
 • a kiküldött termékekért a feladás dátumától számítva 10 munkanap után visszamegy a futár és felveszi a csomagot (ez bennevan az árban)
 • a rendelhető termékfazonokból 1-1 darab kerül kiküldésre, véletlenszerű méretben (1 db megkötős tunika, 1 db Vera tunika, stb.), a rendeléshez a pontos méreteket megtalálja a termék oldalán webshopunkban, az alapján kikalkulálható a megfelelő méret
 • mintacsomagot csak előrefizetéssel tudunk küldeni (utalás díjbekérő alapján vagy SimplePay-es fizetés online, bankkártyával)
 • a mintacsomag visszaérkezése utáni rendelésleadás egy INGYENES cserelehetőséget is magába foglal, ha esetleg a rendelt termékek valamelyike nem lett megfelelő
 • amennyiben hamarabbi időpontban szeretné visszaküldeni a termékeket, természetesen van rá lehetőség, ez ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: hedit@hedit.hu