Tunikák

Viktória tunika - kereknyakú tunika

Anyagösszetétel: színenként eltérő (95% pamut, 5% elasztán vagy 100% pamut)

Dekoratív, karcsúsított fazon

 • egy-egy mellszűkítő a mellrésznél
 • egy-egy szűkítő hátul, a derék résznél

Két nagy méretű zseb

 • ~22 cm*15 cm

Nagyon csinos, mégis hihetetlenül kényelmes viselet, kereknyakú, minőségi munkaruha felső, rugalmas pamut tunika.

A Viktória tunika nagyon hasonlít a cipzáros Vera tunikánkra, annyi különbséggel, hogy egy kicsit rövidebb és nincs rajta cipzár.

Az egyik legcsinosabb és legnőiesebb tunikáink egyike, igényes és kényelmes munkaruha felső.

A két mellszűkítővel és derékszűkítővel elegáns és ízléses megjelenést ad, úgy, hogy mindemellett nagyon komfortos viselet, ami egy munkaruházati tunika esetén nem utolsó szempont. A pillangóujj szabásnak köszönhetően az ujjak is a lehető legkényelmesebb érzést nyújtják.

A munkaruha felső kialakításánál figyelembe vettük a praktikumot is, így a sima tunikánkhoz képest nagyobb zsebekkel rendelkezik.

 További információ, ár: ITT

Vera tunika - cipzáros, kereknyakú tunika

Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% elasztán

 • magas minőségű futter anyagból készül

Dekoratív, karcsúsított fazon

 • egy-egy mellszűkítő a mellrésznél
 • egy-egy szűkítő hátul, a derék résznél

Cipzáros

 • erős fém kocsi
 • magas szakítószilárdságú és színtartósságú

Két nagy méretű zseb

 • ~22 cm*16 cm

Nagyon csinos, mégis hihetetlenül kényelmes viselet.

Kereknyakú, minőségi munkaruha felső, pamut tunika.

A Vera tunika a Hedit első, saját, cipzáros tunikája, mely a legcsinosabb és legnőiesebb tunikáink egyike, igényes és kényelmes munkaruha felső.

A két mellszűkítővel és derékszűkítővel elegáns és ízléses megjelenést ad, úgy, hogy mindemellett nagyon komfortos viselet, ami egy munkaruházati tunika esetén nem utolsó szempont. A pillangóujj szabásnak köszönhetően az ujjak is a lehető legkényelmesebb érzést nyújtják.

Anyagát tekintve az egyik legmagasabb minőségű, rugalmas pamutanyagból (futterből) készült, melynek köszönhetően a tunika alkalmazkodik a test formájához és kiemeli a női test vonalait, szépségét.

A munkaruha felső kialakításánál figyelembe vettük a praktikumot is, így a megkötős, vászon tunikánkhoz képest nagyobb zsebekkel rendelkezik, illetve a szintén magas minőségű cipzár miatt könnyen fel- és levehető. A cipzár gyártása során felhasznált textilipari anyagok kikészítése és színezése során felhasznált segédanyagok és színezékek teljesítik az Oeko-Tex Standard 100 szabvány II. termékcsoportra vonatkozó előírásait. A cipzár színben megegyezik a tunika anyagának színével, magas színtartóssággal és szakítószilárdsággal rendelkezik.

A munkafelső hosszát tekintve figyeltünk arra, hogy kellően eltakarja a fenék részt, így hajolgatás és fizikai munkavégzés közben is eltakarja amit el kell. :)

További információ, ár: ITT

Megkötős, vászon tunika

A tunikák pamuttartalmuk, és szabásuk miatt kényelmesek és esztétikusak. A tunikák nagy része 100% pamutból készül, az egyszínű fehér köpenyanyagból (strapabíróbb anyag, 55% pamut, 45% poliészter).

Az ujjak szabása lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy a ruha felcsússzon, a sliccek pedig fokozzák a kényelem érzését.

A három zsebnek köszönhetően megoldottá válik a munkavégzés közben használt kellékek biztonságos tárolása is. (Két nagy zseb elől, a tunika alján, egy kis zseb bal oldalon, a mellrésznél.)

Ha a lenge, bővebb fazonú felsőket kedveli, hagyja lazán, ha szeretné kiemelni alakját, a derékvonalhoz rögzített kötőkkel szabályozhatja a tunika bőségét!

További információ, ár: ITT

Felső rugalmas pamutból - unisex szabású felsőruházat, tunika fazon

 • Anyagösszetétel: 100% pamut
 • Három zseb a felső elején:
  • egy kis zseb a mellrésznél
  • két nagy zseb a felső alján
 • A felső oldalán két slicc található.

A felső 100% rugalmas pamutból készült, így nagyon komfortos viselet. 

A három zsebnek köszönhetően (egy kicsi a mellrésznél, bal oldalon, két nagy elől, a felső alján) praktikus munkaruházatnak, mivel a munkához szükséges eszközök tárolása így megoldott.

A munkafelső mindkét oldalán, alul egy-egy slicc található, ami fokozza a kényelem-érzést.

A tunika fazonunkkal a felső teljesen megegyezik, de mivel ez az anyag rugalmas és nyúlik, kisebb méret is elég belőle a megkötős tunikához képest!

További információ, ár: ITT

Lujza tunika

 • csinos, karcsúsított fazonú női munkaruha felső
 • anyagösszetétel: 100% pamut (kivéve egyszínű fehér: 55% pamut, 45% poliészter - strapabíróbb köpenyanyag)
 • hátul gumis derékpánt → karcsúsított
 • elől két nagy méretű zseb

Lujza tunikánk pamutvászonból készült, melynek köszönhetően jól szellőzik, puha és nagyon kényelmes viselet. Szabását tekintve csinos darab: különleges nyakkivágás, külön derékpánt, melynek hátuljában széles gumi van, így karcsúsítja a tunika viselőjét, íves alsó rész. Hogy a tunika ne csak csinos, hanem praktikus is legyen, elől két nagy méretű zseb található.

További információ, ár: ITT