Szállodai körút

Vegyen részt egy virtuális szállodai körúton, ahol kivételesen nem a vendégek jólléte és kényelme lesz a középpontban, hanem a szállodában dolgozóké!

Ha kíváncsi rá, milyenek lehetnek a Hedit női munkaruhái szállodai környezetben, ezen a "körúton" ezt megtekintheti! Ezzel az elképzeléssel szeretnénk segíteni a HR-esek, marketing menedzserek és housekeeping-gel foglalkozók munkáját, akik beszerzik a munkaruhákat. Egy hotelben, vagy akár vendéglátóhelyen mindig szem előtt vannak az alkalmazottak munkavégzés közben, megjelenésük hozzátartozik az imidzshez, ezért kiemelten fontos, hogy milyen ruhát viselnek.

Az első helyszín mi más lehetne, mint a bejárat és a recepció, ahol a vendégekben kialakul az első benyomás. Barátságos, kedves, elegáns, de visszafogott megjelenésű recepciós érheti el, hogy az első benyomás a vendégekben pozitív legyen, akin mindeközben látszik, hogy nem érzi magát kényelmetlenül sem a környezetében, sem az öltözékében. Ez viszont csak kényelmes munkaruhában lehetséges, amire az egyik legjobb megoldás egy visszafogott, magas pamuttartalmú anyagból készült ing vagy blúz.

Miután a recepción bejelentkeznek a vendégek, az első dolguk, hogy megnézzék a szobájukat. Amíg eljutnak oda, könnyedén találkozhatnak a takarítószemélyzettel akár a folyosókon is. Az ő kinézetük legalább olyan fontos, mint a recepciósoké, hiszen az övék is hozzátartozik a hely arculatához, így megjelenésükkel befolyásolják az imidzset. De ami még ennél is fontosabb: hosszú órákon keresztül fizikai munkát végezni nem egyszerű feladat, így nem mindegy, milyen viseletben kell a műszak alatt a tisztaságról és a rendről gondoskodni. A Hedit tunikák mindegyike úgy lett megtervezve, hogy ez a szempont prioritást élvezzen: a komfort. Ehhez társult a praktikum a zsebekkel, a pillangóujj szabással, és egyéb tulajdonságokkal, melyek fazononként eltérőek lehetnek. Körutunkon a földszinten egy megkötős, vászon tunikát viselő takarítónővel, míg az emeleten Viktória tunikát viselő szobalánnyal találkozhatunk.

A kipakolás után a vendégek számára elkezdődik az igazi kikapcsolódás: korábban lefoglalt időpontban, a wellness részlegen a masszőr kollégák várják, akiknek munkáját nagyban megkönnyítheti egy Vera tunika - rugalmas, futter anyagból készült (ebből leggyakrabban szabadidő ruhát készítenek, így nem is lehetne munkaruhának kényelmesebb alapanyaga a futternél), praktikus, de kifejezetten csinos és elegáns tunika munkaruha, akár kozmetikusoknak is kiváló választás lehet.

Egy kellemes masszázs után, az estéhez közeledve ki ne éhezne meg vagy vágyna egy kis frissítőre? A vendégek, mire megérkeznek a kerthelyiségbe, hogy elfogyasszák vacsorájukat, egy pincérnő várja, hogy üdvözölje őket és felvehesse rendelésüket. A rendelésfelvételhez szükséges eszközök nehézkes tárolásának problémájára kiváló megoldás a lapköpeny viselése, melynek két, hatalmas zsebében bármilyen toll, jegyzetfüzet vagy egyéb, szükséges elektronikai eszköz elfér (telefon, kisebb tablet, bankkártya terminál, stb.). Ráadásul mintás zsebének köszönhetően dizájnos megjelenést ad, és egy egyszerű pólóhoz képest sokkal igényesebb viselet. Derékra köthető, illetve teljesen fekete verzióban is rendelhető. 

Miután a vendégek remélhetőleg maximálisan kipihenten és elégedetten távoznak a szobájukból, a szobalányok és a housekeeping munkatársai újra munkába lendülnek, és a következő vendég érkezése előtt gyorsan kitakarítják a szobát. Ehhez Vera tunikát, illetve fehér, megkötős lapköpenyt vettek fel. Mivel minden dolgozónak más az igénye, mást tartanak kényelmesnek, széles spektrumú termékkínálatot alakítottunk ki női munkaruha terén, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

A körút végéhez érve nincs is más hátra, mint részletesebben megtekinteni munkaruha kínálatunkat, kategóriákra bontva itt találja meg a körúton látott termékeket.

Köszönjük a virtuális körúton való részvételt, reméljük, hogy személyesen is lesz alkalmunk találkozni és sikeresen együtt dolgozni! :)